sâmbătă, 8 decembrie 2012

Ganduri...

- A venit frigu' si e nasol. Urasc frigul. -11C pe 10 decembrie e ceva. Vremea asta trebuia sa se prezinte la apel undeva in apropiere de Craciun. Atunci da , era fain. Aduce aminitiri placute in vizor.

- E vreme numa' buna de stat in casa si dat la buci. Daca ai la ce da.

- Vin alegerile curului. Normal ca o vom duce la fel de prost indiferent ce agarici isi va castiga fraudulos dreptul de a ne fute in cur pe bani multi si furati.

- 2 saptamani pana la vacanta , dar parca nu sunt la fel de obosit ca in ultimii ani. Poate pentru ca am un job unde nu ma stresez foarte tare. Bine, nici sefu' nu se grabeste sa nea dea banu la timp. Sa-l futa febra tifoida!!

-Femeile traiesc in lumea lor. Sambata pentru ele inseamna 2 haine de spalat si mult coafor , pedichiuri , manichiuri , masti si alte cacaturi. Femeile-s proaste!

-Ascult muzica buna si ador faptul ca stau in mijlocul campului si pot da muzica foarte tare. Cat mai tare !

-O fosta si-a afisat o poza in care tine in brate un bebe. Ca stie ca imi plac fazele astea de cacat. S-o futa trenu de Bicaz!

-Motanul meu rezista eroic in frigul de afara. Cat de curand , probabil , scot congelatorul din priza. Bag motanul intr-o cutie si voila.

-E frig , prea frig pentru vremurile astea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu