marți, 11 decembrie 2012

Mediocritate

E ceea ce ne loveste in freza zi de zi. Ceea ce nu ne lasa sa ne urmam pornirile. De ce sa cautam un job mai bun , mai bine platit unde sa muncim mai mult cand avem un job unde muncim din cand in cand , nu e cine stie ce stres si suntem platiti pe masura , din cand in cand.

Toata lumea discuta despre alegeri. Ca unii hoti si ceilalti nu-s. In politica e simpla treaba. Cotizezi , furi , spargi capete , dai flegme ? Iesi in fata. Ai bun simt , incerci sa construiesti ceva , nu dai limbi ? Mars la sapa.

Toti se intreaba de ce nu vin baietii care au cat de cat ceva in cap sa faca ceva pentru tara , sa o scoata din cacat. Acum sincer , pe tine daca te-ar duce capul la ceva , ai fi foarte bun , te-ai duce sa te certi cu toti vasilicii sa le explici ca vrei sa le faci si sa le dregi ca sa le fie bine ? Nu , normal ca nu , cand esti bun la ceva te vinzi cat mai scump. La ala care plateste cel mai bine. De ce daca esti foarte bun in IT , sa nu te duci tu pe un 4-5000 de euro lejer in Anglia sau Germania , sau chiar Romania. De ce sa te bagi in politica ? Ca sa te manance porcii ?

De aceea clasa politica va fi mereu alcatuita dintr-un singur fel de oameni. Manglitorii. Cei carora le e prea lene sa munceasca , dar in schimb au un dar....darul de a prosti pe cei multi si prosti/nepasatori/ignoranti. Nu e usor sa fii om politic. Trebuie sa fii bun inghititor de rauri de sperma si flegme cu muci. Dar hei , la sfarsitul zilei , dupa ce isi sterge sperma de la gura , el , omul politic e cel care e cu o treapta peste restul. El e cel ce ne dirijeaza viitorul apropiat. El e cel ce are puterea adevarata. Omul de rand injura , arata cu degetul , barfeste , scuipa flegme cu muci si varsa rauri de sperma , dar puterea omului obisnuit e nula. Dupa ce termina de injurat , se duce acasa da pe OTV sau Taraf , bea un pahar , asculta o manea si maine o ia de la capat.

Asa ca degeaba se duc atatea discutii. Asa e peste tot. In orice tara. Nu se baga nimeni la inaintare sa iti faca tie un bine , sa iti faca viata mai usoara iar la schimba sa inghita sperma si flegme. NU. Orice politician se baga pentru bani dar mai ales pentru PUTERE. Puterea e cel mai bun motivator , sa vezi cum dintr-o semnatura mii de dorei fac exact ce le porncesti tu. E mai bun si decat sexul. De la o anumita varsta, normal.

Tinerii care sunt buni pe domeniul lor prefera o viata linistita. Isi fac treaba a naibii de bine si isi iau banul. Si de aici si viata linistita.
Politicienii vor pacali mereu pe restul si se vor pisa cu jet de la inaltime pe capul lor. Pentru ca si asta este o arta si nu o stapaneste orisicine. ( Basescu - Geaoana e cel mai bun expemplu de antiteza )
Noi restul...suntem doar mediocrii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu