sâmbătă, 1 decembrie 2012

Religia , pacaleala absoluta

ATÉU s.m. și f. Persoană care nu are o religie, care neagă orice divinitate. 

Religia a aparut in momentul in care primul fraier s-a intalnit cu primul smecher.

E asa rau oare sa fii ateu ? Sa judeci mai mult decat cei din jurul tau si sa iti dai seama ca atunci cand mori te duci pe pula , in pamant , negru , s-a stins becu' si sanatate. cati dintre voi isi aduce aminte ceva de dinainte de a se naste ? A , nimic? Zero ? Pai asa e si cand vei muri. Nimic. De ce le place unora , multora sa se amageasca cum ca vor ateriza prin rai sau alte rahaturi. Ca exista cineva acolo sus (lloll) care nu are altceva mai bun de facut decat sa verifice cam ce faci tu toata viata si apoi chipurile sa te judece. Sa te judece ca ce ? Ca ai trait ? Ca ai futut ? Pai popanii astia fut mai mult decat toti prostalaii care ii aduna duminica la slujba. Si nu fut orice. Prefera minorele. Fete si baieti.

Crede si nu cerceta ? Cea mai mare mizerie inventata de biserica pe pamantul asta. Ce sa nu cercetez? Faptul ca toate evenimentele din biblie au corespondente in astrologie ? Ca de fapt cei 3 magi erau de fapt 3 stele luminoase din constelatia pulii mele ? Ca popii se umplu de bani datorita spalatilor pe creieri care umplu bisericile in cautarea iertarii? Asta sa nu cercetezi ? Pai mai prostovane , nu iti cade mandibula cand popa la slujba te ia la pula ca preafuti , apoi il vezi urcand in gipanu' luat din banii tai (dati la popa de prost ce esti ) si se duce la futut pizde rafinate cum tu nici nu vei apuca sa mirosi in viata aia a ta de cacat de credincios incuiat ? Mie unul imi cade de tot mandibula si coaiele cand vad un popan cu maseratii ,si nici macar nu dau bani. Cel mult le-as da o flegma. Intre ochi.

Totul incepe la nasterea copilului. De ce TREBUIE botezat ? Cand ii mai aud pe unii ca dupa botez , copilul e mai calm , nu mai plange , parca nu mai face asa urat , imi vine sa il dau cu capu de sina de tramvai. De ce trebuie sa ii impui copilului in ce trebuie sa creada ? De ce sa il indrumezi catre religie ? De ce sa fie oaie , daca tu mai mult de conditia de oaie nu ai putut in viata ta ? Am avut o prietena , catolica , si normal la un moment dat a venit si discutia , ipotetica , de copii. Si prima problema , religia. Ca ea e catolica , si eu religia pulii-n cur , si copii , si bla bla. Ca TREBUIE botezati , la catolici , of course. Pai de ce? Pai ca tu oricum nu ai treaba cu asta. Pai bine , si nu mai bine lasi copilul sa se decisa singur cand va fi destul de mare sa gandeasca pentru el ? De ce sa-i futi propriile credinte ? Dupa ani , aflu de prietenea asta , ca s-a maritat cu un tip ortodox , si doi copii , unu botezat asa si unu altfel. Si pe amandoi ii cara pe la biserici , ca asa a fost si ea crescuta. Pai , ok , m-a dus mama de mana la 2 ani sa pup icoane , daaaaar , in momentul in care am o varsta necesara sa judec pentru mine , DE CE mai dau pe acolo ? Cand vad ca popii si religia e cea mai mare teapa ever?

Biserica e cea mai mare mafie de pe pamant. 

Poate schimba si presedinti , daca i se scoala preacurvituluisifericitului Pula-n cur , nu stiu care conducator de biserica ortodoxa de la noi ( cat aur frate pe ei , cata smerenie , calca-i-ar trenul pe cap ) , iese la oi si le proclama ca de maine Basescu e naspa , maine Basescu nu mai e. Mafiotii. De asta politicienilor le e frica de ei. Si ii tin in puf. Nu tu taxe , nu tu controale , nu tu nimic. Stat in stat. 

Nu am inteles-o niciodata pe asta cu pupatul icoanelor si a oaselor nu stiu cui. Doamne cata prostie. Genul asta de adunari , pelerinaje sau cacat , sunt bune sa ii aduni pe toti la gramada si sa ii gazezi ca pe evrei. Serios , dupa mine , oamenii astia nu au niciun rost pe pamant. Sunt buni doar sa dea la sapa si sa bea palinca.

In ce cred eu ? In tot ceea ce are o explicatie logica. Religia a mai aparut si din necesitatea de a explica unele lucruri ce se intamplau acum 300000 de ani si nimeni nu stia sa explice de ce anume se intampla ce se intampla. Acum orice poate fi explicat. Religia e depasita. Decat sa dai bani la popa sa se roage sa iei muie , mai bine te duci frumos si iei o pastila si heeeeeei uite ce frumoasa-i viata.

Religia in scoli ? Muie cu bormasina.

Mereu am zis ca mi-am ratat cariera. Trebuia sa ma fac popa. Nu munceam un minut. Aveam bani sa va cumpar pe toti. Dadeam la buci pana imi cadea pula. Aveam putere. Asta inseamna de fapt biserica. Putere. Si puterea e cea mai buna chestie de pe pamant. Sa manipulezi o masa de oameni si sa ii vezi cum iti mananca din palma. E mai orgasmic decat o laba eliberatoare la dus. 

Nu am neaparat o problema cu biserica si religia. Dar cand vad ca in loc sa facem gradinite ca nu avem unde lasa brotacii , observ ca se ridica biserica langa biserica. Ce muie isi vor lua toti cei carecotizeaza in prostia lor la bunastarea popimii puturoase. 

Dar nu mai conteaza. Cand mori , se intrerupe alimentarea si se sterg toate , si rele si bune.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu