miercuri, 28 noiembrie 2012

Femeile.....

De ce pornesc la drum cu asemenea subiect fumat , plictisitor , irelevant ? Pentru ca mi se cam rupe la 5 m in fata trenului daca va citi cineva ce scriu eu aici. Plus ca atat mi-a trecut prin cap in momentul asta.

Ok , toti avem mame , surori , matusi , bunici ....ceva femei la care tinem (aici nu se includ sotii , amante , iubite , prietene....lol ce muie prevad ca o sa imi iau mai tarziu ) .....DAR....sa clarificam ceva de la bun inceput....cel mai bun lucru ce-l poseda femeia e ...... ati ghicit........PIZDA.

Uneori imi vine sa plang de ciuda ca nu m-am nascut cu asa ceva. Vorba aia , ce nu pot face 10 savanti cu mintea lor stralucita , face o femeie cu a sa pizda. Acum serios , cine dracu sta sa se uite ce are o femeie in cap. Femeia dintotdeauna (nu zic de ultima suta de ani , si nu la noi in Romania ) a supravietuit datorita organului dintre craci. Nu tu forta sa te bati cu barbatul pentru pestera , mancare , teritoriu. NU. Femeii i-a fost mereu mai simplu sa isi raspandeasca feromonii si sa il prosteasca pe Gheorghe sa se bata si sa o protejeze , sa ii aduca mancare , sa ii faca adapost, sa dreaga una si alta.
Cam asa stau lucrurile si in ziua de azi. Femeia desface cracii ( bine, aia care vrea) si poate sa aiba tot ce isi doreste. Aratati-mi-l si mie pe barbatul ala care poate sa faca asta :) lolmuie. Unele mai nou au inceput sa si gandeasca , sa munceasca (lol?) si sa se trezeasca egalele barbatilor. Numai ca ele se trezesc egale doar atunci cand le convine. Cand e naspa , ca vai , ca miau , ca hrrr , ce sensibila sunt , si mai da-i cu niste feromoni poate dispare problema in cauza.

Pizda inseamna in primul rand....bani. E cea mai buna marfa posibila care exista in lumea asta ( si iarasi , ok , pentru aia care vrea sa o vanda). O vinzi , iei banul , o speli , si o pui iar pe taraba. Sursa infinita de cash. Da , as vrea sa am si eu vreo 2 de astea. Vor sa recunoasca sau nu , toate femeile s-au folosit (mai mult sau mai putin) de gaura pentru a obtine avantaje, materiale sau ne. Cat de mici. Imi zicea una acu ceva ani , ca vai iubi , eu iti dau pizda , tu trebuie sa fii barbat si sa platesti mai peste tot. lolwhat?sa moara ma-ta in spume? Dar tu ce mortii lu' Decebal faci cu banii ? Crapi in tine pizza , bei ca vita cock(tail [lol] ) , scoate banu si plateste. Ca eu daca iti dau pula , nu ma vezi ca iau o privire de caprioara transata cu autogenu' , si vai draga plateste TU , ca doar iti dau pula ,ce pula mea.

De unde conceptia asta a femeilor ca barbatul trebuie sa fie barbat , si prin urmare barbatul trebuie sa plateasca?? Da sa plateasca ma-ta!! Eu stiam ca sexul e placere de ambele parti ( bine , aici nu e regula ). Sunt unele futute prost de tot , si alea da , merita un suc acolo la 3 saptamani. Dar daca o futi cum trebuie , de ce femeia considera ca iti face TIE un serviciu cand iti da pizda ? Bai fata , ma simt bine cu tine in pat , tu te simti bine cu mine in pat (ma rog , asa am pretentia despre mine) , deci e egalitate ,nu ? Ia sa o impartim egal si la film ,nu ? A , pai nu , ca eu sunt femeie si nu se cade. NU SE CE ? NU SE CADE ? marsh la mormant !!! Se mai poate aplica regula , azi eu platesc sucu , tu maine platesti apa plata. Dar majoritatea femeilor aplica regula , lasa ca plateste BOU ca e barbat , iar eu imi iau pantofi si blugi mulati pe cur sa zabaleasca Dorel cand schimba bordurile.

E sora lu' una , ceva fosta colega de munca , care e studenta la Bucuresti. Si de cate ori mai venea aia acasa la mami , toale scumpe , inele , cacaturi si se dadea virgina ca vai sa vezi ce ii pacalesc pe bucicuresteni , ca nici sfarcu' nu le arat si ei ma umplu de cadouri. lolwhat? sa moara ma-ta ?? Iti cam dai seama ca aia e plina de pula si sloboz din cap pana intre picioare. Sora-sa , cica , " fata desteapta ".....yeah right....mai degraba fantana de sloboz. Imi place la nebunie sa aud povesti de astea de succes , cand femeia a cucerit prin forta seductiei un barbat si vai ala a umplut-o de cadouri ( si nu de sperma , yeah right) si ca ce virgina sunt. Sora lu' ceva fosta colega e pitipoanca ce toata ziua era in gura cu "vai , un barbat care nu plateste el tot , nu e barbat adevarat". Serios? Mars la sapa!!! Sau mai usor desfaci picioarele. Si atunci plateste barbatul tot , si suc , si film  si hotel. Dar sa nu ai pretentia sa te futa bine. Doar sa isi dea drumu intre ochii tai dupa 2-3 minute de sex salbatic. Pentru el , nu pentru tine. In fine , pizda ei , bucurestenii is cam natarai dar cu bani , deci combinatia perfecta.

Deci , daca ai avut nesansa sa te nasti fara pizda , naspa coaie , jet la munca sa platesti ce consuma pitzi , ca ea e egala cu tine doar la cerere , nu si la oferta. Sa fie clar , femeia care munceste pentru banii ei , care plateste cot la cot cu tine cheltuielile , care nu are beshini de curva sclifosita , nu prea o sa mai aiba chef de tine in pat. Ca e obosita , ca e stresata , ca ea e femeie independenta ( lolex ) . Oricum ai da-o tot nu e bine.

Ce e de facut atunci ? Cu ce te multumesti ? Platesti , tu boule , tot si practic privesti femeia ca pe un bun dispensabil SAU gasesti o femeie care sa nu profite de a ei gaura si stie ce inseamna egalitate ?

Nu stiu , eu personal am dat de ambele situatii , si tot ce pot spune ca tare bine ar mai merge combinate cele 2 tipuri de femei.

Va continua.....cand mai am timp. Bine pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu