sâmbătă, 1 decembrie 2012

La multi ani Romania ?

Acu' serisos . Ce naiba e de sarbatorit ? Nu am priceput-o niciodata care e treaba cu ziua nationala. Toata lumea sarbatoreste ca s-au macelarit niste babalai sau ca un popor de patroni a venit si a ejaculat pe un popor de sclavi. Si i-a eliberat normal , eliberandu-se pe ei in acelasi timp.

Prilej de parade militare ? Pai sa-si mai scoata si mosnegii aia basinosi , cu salarii si pensii de iti vine sa iti dai muie singur , tablele la soare , sa aratam lumii ca avem armata. lol ? Noi avem armata ? Chiar ma bucur ca nu am facut armata. In zilele astea razboiul se duce pe alte fronturi decat acum 100 de ani. Defilam cu niste tancuri pe care altii le au de mult asezate prin muzee sau sensuri giratorii ,lol.

Sarbatorim o unire pe care nimeni nu o vrea , sau asa cred eu , dar fara de care am fi violati mai mult decat suntem acum violati de catre rusi , unguri si alti prieteni. Suntem o etnie de betivi , fricosi , lenesi (aici la noi , ca daca mergem la italieni sau englezi rupem norma la carat cacat ) . Personal ii admir pe tigani sau unguri la cat sunt de uniti. Cum sar unu' pentru altul. Dar ma rog , parerea mea.

Prilej de parade politice ? Da , suntem un popor de oi. De fiecare data suntem pacaliti cu aceasi mangla. Ne meritam pula in cur o data la fiecare patru ani. Ca in rest luam muie cu cacat de la ai nostri politicieni. Dar ne-o meritam. Oricum , nu ne-a ajuns cutitul la os ca si natie. Asta se vede mai ales la benzinarii si supermarketuri. Popor demn de admirat ? Sarbii.

Ideea e ca ziua nationala in afara de un liber de la serviciu , nu prea mai inseamna mare lucru. Nici nu stiu daca a insemnat vreodata. Lasam la o parte 23 august pe vremea pretenului impuscat , ca acolo insemna ceva , ca voiai sau nu :)

Intrebarea e .... ce cadou primim noi de ziua noastra ? A , da , ziua libera.

 Stupid question.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu